Je kunt anderen eenvoudig toegang geven tot jouw account, bijvoorbeeld een collega of een extern bureau. Iedereen logt in met zijn of haar eigen e-mailadres.
Gebruiker toevoegen
Ga naar Instellingen en klik op de tegel Toegangsbeheer.
Vul onder Toegang toevoegen het e-mailadres in van de persoon die je wilt uitnodigen.
Klik op Uitnodiging verzenden.
Als de gebruiker al een Tanganica account heeft, krijgt diegene direct toegang. Zo niet, dan ontvangt hij of zij een e-mailuitnodiging om zich te registreren. Deze uitnodiging is 24 uur geldig.
Gebruiker verwijderen
Open Instellingen en klik op de tegel Toegangsbeheer
Ga naar het gedeelte Gebruikers met toegang
Zoek het e-mailadres van de gebruiker die je wilt verwijderen
Klik op De rode knop met kruisje (❌) naast het e-mailadres
De gebruiker heeft dan geen toegang meer tot het account
Accounteigenaar
Er is altijd slechts één Accounteigenaar. De eigenaar kan niet worden aangepast, overgedragen aan iemand anders of de toegang tot het account verliezen. Campagnes, advertentietegoed of de hele webshop kunnen niet naar een ander account worden verplaatst. Wil je dat iemand anders het beheer krijgt over de webshop? Geef die persoon dan toegang.
