Pređi na glavni sadržaj

Upravljanje pristupom

Saznajte kako da upravljate korisničkim pristupom u Tanganica. Ovaj vodič objašnjava gde da pronađete podešavanja pristupa i kako da uklonite korisnike koji više ne bi trebalo da imaju pristup vašem nalogu.

Autor Saša Kučerová

Evo kako da uklonite korisnika sa svog Tanganica naloga:

  1. U svom Tanganica profilu idite u odeljak "Podešavanja" i "Podešavanja pristupa"

  2. Otvorite "Korisnici sa pristupom"

  3. Pronađite imejl korisnika koga želite da uklonite

  4. Kliknite na crveno dugme sa znakom x () pored njegovog imejla

  5. Korisnik će izgubiti pristup nalogu

Da li je ovo odgovor na vaše pitanje?